70. Intervju med Thomas Jäger

Det koffeinstinna avsnittet! I avsnitt 70 stämde vi träff med riffmaestron och kaffeälskaren Thomas Jäger för en dryga timmes diskussion om allt mellan jorden och Mars. Vi diskuterar turnélivet, att vara förband till Black Label Society, tjocke och döve Christer samt magiska tofflor. Vi finner gemenskap i yrsel, magproblem, kaffe, hur mycket den här planeten suger och uppochnervända kors (och rättvända sengångare). Det blir även ingående diskussion om förebilder, punkig döds med sidoprojetet Ont Blod och att försvinna iväg och riffa. Avslutningvis tar vi reda på vad framtiden innebär för Monolord och hur väl Eriks egenmyntade begrepp ‘New Wave Of Swedish Doom Metal” går hem. Live slow. Die old!

Stöd oss på https://www.patreon.com/metalpodden och få en Metalpodden-mugg som belöning!