VILKA ÄR VI?

Som så mycket annat kommer de bästa idéerna på fyllan. Metalpodden är inget undantag utan resultatet av lite för mycket finrom en sen januarinatt och insikten att två småbarnsfarsor bara pratar musik när de hänger med varandra. Varför då inte ta det ett steg längre? Sagt och gjort; i mars 2016 såg det första avsnittet dagens ljus. Välkomna till en podcast om hård musik. Av mjuka killar. 

 
Namn : Tomasz sdfsf safsa   

Tomasz Swiesciak. Född 1982. Uppvuxen i Västerås men stockholmare och dum i huvudet sedan 2008. Skriver för Close-Up Magazine och Gaffa. Nihilistisk dagdrömmare som aldrig lyckas starta sitt grindcoreprojekt Analt Framfall. Lyssnar på 2,77 nya artister om dagen. 

 

 

 

erikpersson-metalpodden.jpg

Erik Persson. Född 1981. Uppvuxen i Örnsköldsvik. Vinylsamlare. Förutom musikintresset följer han också Modo Hockey slaviskt. Och vill få tid att spela TV-spel oftare. Spelar elgitarr i ett band som saknar sångare. Kommer alltid försvara Lars Ulrich som livsviktig för Metallica med argumentet att James Hetfield har uttalat att han inte kan skriva låtar utan sin danske trummis.

Twitter: @_rawk