Tjena Gubbs, upptäckte er podd idag och sket i att sova för att det är ett sånt gött metalnörderi som ni pysslar med! Jag är lite äldre än er och började min karriär med Motörhead, Venom, Mercyful Fate och Celtic Frost...men man behöver lite ny inspiration och hitta nya band och en annan har inte tiden till det med familj bla bla bla..därför är det helt guld att lyssna på er och hitta ny skön musik. Tack för att ni finns pöjkar, Stay Evil!!
— Evil Pepe
Nu har jag lyssnat i kapp alla avsnitten av Metalpodden och det hade jag inte orkat med om det inte varit så bra. Det jag fastnat för är den avslappnade attityden och att det inte är någon von oben-känsla. Brukar reta mig på att folk som pratar metal, ofta journalister, gärna försöker slå slut på sig själva när det gäller att såga, men inte ni.
— Martin
Jag måste få ge er beröm då ni får mig att längta eter varje torsdagsmorgon. Det är helt fantastiskt att lyssna på er två när ni pratar om metal och upptäcka nya band, synd jag har alltför lite tid för att lyssna på allt, men de finns där i bakhuvudet. Ni är så genuina att det känns naturligt att ha er i mina öron och jag vill tacka för att ni vidgat mina vyer.
— Jonas Persson
Ville egentligen bara tacka för en riktigt grym podd då ni faktiskt är den första podden jag har lyssnat på.

Då man har varit arbetslös och tycker att livet suger så brukar jag lyssnar på er och känner att allt bli lite lättare. Tack för en grymt bra podd och fortsätt i samma anda :)
— Linus
Satan va bra ni är. Förgyller mörkret varje torsdag. Tack.
— Pontus Mattsson
Två utvakade småbarnspappor som bara drömmer om att äntligen få sova ordentligt - och så blir det så bra program av det..Också :-) Tack för en skön och alltid underhållande podd!
— Amelie Schenström
Tog äntligen tag i att lyssna på Metalpodden. Så jävla trevligt musiknörderi. Tummen upp.
— Fredrik Tideman
Jättebra att jag upptäckte er podd, ett njutbart sätt för att öva mitt svenska :D hälsningar från Italien!
— Daniele Amato
Fan va grym pod ni gör! Även om en del ämnen ni pratar om är tämligen ointressanta så blir det ändå intressant för att ni gör det så jävla bra!!! Fortsätt så
— Jon Solander
Vill bara tacka för er fantastiskt trevliga podd, den ger mig mycket nöje i hörlurarna och hjälper mig att hålla mig vaken när jag knegar på mitt nattskift. Speciellt kul var det att höra om Eriks Roadburn-upplevelse då jag själv var där.
— Simon Ellard
Upptäckte er i och med #5. Lyssnade snart ikapp och veckans metalpodd är en av veckans stora behållningar. Ni går från klarhet till klarhet. Perfekt blandning mellan personligt och professionellt. Från någon som är född 82, har småbarn, är (och har framförallt varit) en känslig varelse med sinne för hård musik finns många beröringspunkter. Kul och denna podd peppar mig verkligen till att fortsätta köpa plattor och stödja scenen!
— Jonas
Tack för avsnitt #10, jättebra och intressant prat om frågor som jag också reflekterat och våndats över. Det är så himla skönt att höra någon prata om metal på allvar och låta det ta sin tid.
— Karl Svavel
Wow vad jag är glad att jag hittade den här podden! Utmärkt musiksmak och intressanta ämnen gör ju att jag helt klart måste gå tillbaka och lyssna på alla avsnitt som jag missat.
— Viktoria Sundin
Precis gett mig fan på att börja lyssna på er finfina pod och älskar detta avsnittet (#12). Att ni nämner NINE, spelningen på Teaterladan och när SVT sände Close Up made us do it är tre klockrena nostalgismällar rätt i mellangärdet!
— Veckans Vrål, fellow musikälskare och bloggare
Skrubbar ugnssatan och lyssnar på Metalpodden. Funkar finfint ihop.
— Hella