88. Årets album 2018: Plats 10-1

Årets sista avsnitt! Vi avslutar 2018 med att lista den sista - och viktigaste - halvan av årets bästa album. Vilket album fick Erik en dålig start med? Vilket album måste man ha på vinyl för omslagets skull? Vilken platta är bäst att lyssna på när Sverige brinner? Vilken är årets bästa one night stand? Vem har bäst intro? Vilken skiva är smutsigast respektive snyggast? Vilket band vill vi snöa oss in på mer under 2019? Vilka band har Tomasz Grammisnominerat och villket band kommer vi att få se på DNs kultursidor framöver? Svaren är lika delade som våra rövar! Tack till alla som lyssnat, kommenterat och stöttat oss under det här året. All kärlek till er. Förvänta er mer misär under 2019!

Spellista:

Halford - Christmas For Everyone (Halford III: Winter Songs, 2009)

Bloodbath - Chainsaw Lullaby (The Arrow Of Satan Is Drawn / Century Media)

Alice In Chains - Maybe (Rainier Fog / BMG)

Mammoth Grinder - Molotov (Cosmic Crypt / Relapse)

Ghost - Miasma (Prequelle / Universal)

Vanhelgd - Vi Föddes I Samma Grav (Deimos Sanktuarium / Pulverised)

Dopethrone - Planet Meth (Transcanadian Anger / Totem Cat)

Horrendous - Obolus (Idol / Season Of Mist)

Judas Priest - Traitor’s Gate (Firepower / Sony)

Sleep - Marijuanaut's Theme (The Sciences / Third Man)

Tribulation - Cries from the Underworld (Down Below / Century Media)