35. 3908 days… and counting

Otåligt har ni väntat men nu är vi tillbaka. Utvilade (nåja) och peppade inför 2017 och ett nytt år fullt av hård musik och missade spelningar på grund av sjuka barn och allmän livströtthet. Hur firade egentligen Metalpodden Jesu födelse på det mest blasfemiska sättet? Exakt hur många spyor kunde Erik räkna på vägen upp till Norrland och varför hängde Tomasz i skogen på nätterna lyssnandes på black metal? Ett nytt år innebär även en hel del spekulationer och höga förväntningar. Vilka album ser vi fram emot under 2017 och hur mycket bryr vi oss om ett nytt Tool-album? Framförallt, vad har vi missat? Häng med och gör 2017 ännu sämre än 2016. Tillsammans kan vi lyckas!

Band som vi ser fram emot ska släppa skivor 2017

The Lurking Fear
Vampire
Death Breath
Converge
Mastodon
Tool
Electric Wizard
Pallbearer
Alice In Chains
Soundgarden
Sleep
System Of A Down
Behemoth/Me And That Man
Carcass
Memoriam
Myrkur
Morbid Angel
Immortal