29. Stjärtfanfarer och gurgel

Det äckliga avsnittet. Metalpodden väljer att i avsnitt 29 behandla de där ämnena som kittlar kräkreflexen. Bokstavligen. Tomasz blir grafisk när han redogör för den magsjuka han ådrog sig under den gångna helgen. Men inget ont som inte för något gott med sig. På vilket sätt inspirerade detta honom och Erik till att göra en alldeles ypperlig lista över de bästa struparna inom dödsmetalen? Vi räknar inte med att ni håller med oss så börja bråka! Missa inte heller vår debuterande gäst! Uäääääh!

Metalpoddens favortstrupar

Chuck Schuldiner - Death

Chris Reifert - Autopsy

Mikael Åkerfeldt - Opeth, Bloodbath

Karl Willets - Bolt Thrower

Mark Greenway - Napalm Death

Lars-Göran Petrov - Entombed, Entombed A.D., Firespawn

Tomas Lindberg - At The Gates, Disfear, The Great Deceiver m fl

Nick Holmes - Paradise Lost, Bloodbath