65. 2018-peppen!!!1

The year of the surgubbe! Vi öppnar året 2018 med skepticism, opepp, lågt ställda förväntningar och insikten att vi inte är purunga längre. Då kan det bara gå uppåt, right? Häng med i årets första avsnitt när det diskuteras kommande releaser. Medan polackjäveln letar nya musikaliska kickar utanför metalgenren, vänstrar med syntare och försöker dra ner sin kompanjon i fördärvet, tar Erik ton och sjunger barnprogg samt peppar Bursts återförening. Vi diskuterar även vårens spelningar. Vilka gig krockar och vad är det för konsert som kommer få våra poddare att sjukskriva sig från jobbet? Vi recenserar även dokumentärfilmen Cold Void och pratar Shinings aktuella platta. Utöver detta peppar vi en massa skivor som väntas släppas i år och bjuder på nya smakprov från Ministry, The Crown, Tribulation, Machine Head  och Mammoth Grinder. Slutligen, ni bad om mindre snack om bäbisbajs. Vi gjorde precis tvärtom.

55. Sveriges bästa hårdrocksband, plats 10-1

This one goes to eleven! Reglagen och svordomarna är uppskruvade till max. I avsnitt 55 avslutar vi får eminenta lista över Sveriges bästa hårdrocksband genom tiderna. Hur rimliga är platserna 10 till 1? Väldigt rimliga om ni frågar oss. Håller ni med eller är vi helt dumma i huvudet? Ett som är säkert är att det blir kortare listor framöver. Vidare redogör Tomasz för sin sista spelning på 18 år. Hur var det att se amerikansk hardcorepunk med en höggravid kvinna på Debaser Strand? Och vad tycker Erik om Tobias Forges sommarprat? Avslutningsvis kommer Tomasz ut ur garderoben.

3. Det vattnas i anus

Det tredje “svåra” avsnittet. Erik och Tomasz pratar om sina intryck från Bombus spelning på Debaser Strand, avsaknaden av nakna överkroppar och scenpersonligheter. Medan Erik fortfarande söker upprättelse för sin misslyckade stagedive från en tidigare spelning, är Tomasz desto nöjdare med sin insats även om han tvingas krypa till korset när det kommer till förbandet. Slutligen går vi in på de tre bästa albumen just nu och erbjuder ypperliga musiktips för hungriga lyssnare.

Bombus

http://www.bombusmusic.com

Bombus halvnakna musikvideo till Let Her Die

https://www.youtube.com/watch?v=fcW7SMsxKxE

Skraeckoedlan

http://www.skraeckoedlan.com

Eriks topp 3 album just nu

Bombus - Repeat Until Death

Slabdragger - Rise Of The Dawncrusher

Droids Attack - Sci-Fi Or Die

Tomasz topp 3 album just nu

Graves At The Sea - The Curse That Is

MantarOde To The Flame

Pyramido - Vatten